Hesabım
    Netflix ‘Black Mirror: Bandersnatch’in Yolundan Devam Edecek

    Netflix 'Black Mirror: Bandersnatch’ benzeri interaktif yapımlara devam edeceğini açıkladı

    Black Mirror: Bandersnatch’in dünya çapında ilgi görmesi, Netflix’i yeni interaktif içeriklerin yapımına yönlendirdi. Şirket yetkilisinin yaptığı açıklamaya göre platform, interaktif dizi ve film üretimini iki katına çıkarmayı planlıyor.

    Hindistan’da katıldığı bir panelde “Bandersnatch”in başarısının sorulması üzerine söz alan içerik başkan yardımcısı Todd Yellin müjdeyi şöyle verdi: “Hem Hindistan’da hem de dünya çapında  büyük bir hite dönüştü ve biz de daha fazla interaktif hikaye istediğimizi fark ettik. Bu yüzden iki katına çıkaracağız. Bilimkurgu olmasına gerek yok, bu kadar karanlık olmasına da gerek yok. Saçma bir komedi filmi olabilir. Ya da karakterin kiminle çıkacağına izleyicinin karar verdiği bir romantik film olabilir.”

    Geçtiğimiz Aralık’ta prömiyer yapan “Bandersnatch” beş saatin üzerindeki bir materyalle izleyici karşısına çıkmış ve filmin önemli anlarında hikaye akışını izleyicinin seçimine bırakmıştı. Oyun sektöründen aşina olduğumuz, macerayı izleyenin yönlendirdiği bu yöntem, bir live-action film üzerinde ilk kez denenmişti. Filmin başrollerini Fionn WhiteheadWill PoulterCraig ParkinsonAlice Lowe ve Asim Chaudhry gibi isimler paylaşmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top