Hesabım
    ‘Chilling Adventures of Sabrina’nın 2. Sezonundan İlk Afiş!

    ‘Chilling Adventures of Sabrina’nın 2. sezon afişinde aşk üçgeni var!

    Netflix’in hayata geçirdiği Archie Comics uyarlaması Chilling Adventures of Sabrina 2. sezon afişini görücüye çıkardı. 

    Roberto Aguirre-Sacasa'nın ekrana taşıdığı “Chilling Adventures of Sabrina”, Nisan'da 2. sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda başlıca rolleri Kiernan ShipkaMiranda OttoRoss LynchLucy DavisMichelle GomezChance Perdomo ve Jaz Sinclair gibi isimler paylaşırken senaryo bir kez daha Roberto Aguirre-Sacasa'nın imzasını taşıyor. 

    İlk sezon prömiyerini 26 Ekim’de gerçekleştiren “Chilling Adventures of Sabrina”, yarı cadı yarı insan özelliklerine sahip genç cadı Sabrina'nın sıradışı maceralarını işledi. Kendisi gibi cadı olan halalarıyla birlikte yaşayan Sabrina, sıradan bir lisede okuyan sıradan bir genç kız görünümündedir. Sabrina bir taraftan gündelik hayattaki durumları kontrol altında tutmaya çalışırken diğer taraftan da sevdiklerini hedef alan kötücül güçlere karşı savaşmak zorunda kalacaktır. 

    Aynı adlı çizgi romandan uyarlanan ve şimdiden 3. ve 4. sezon onaylarını alan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Roberto Aguirre-Sacasa, Lee Toland Krieger, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater gibi isimler var.

    “Chilling Adventures of Sabrina”nın 2. sezonu 5 Nisan’da Netflix'te gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top