Hesabım
    David Tennant ‘Jessica Jones’un 3. Sezonunda Rol Almayacak

    David Tennant ‘Jessica Jones’un 3. sezon kadrosundan ayrıldı

    Jessica Jones’un başrol oyuncularından David Tennant, dizinin 3. sezonunda rol almayacak. 

    Entertainment Weekly’de yayınlanan röportajda, Marvel dizisinde Kilgrave karakterine hayat veren David Tennant diziyle yollarını ayırdığını duyurdu ve finalle ilgili duygularını şöyle paylaştı: “Ben bu diziyi iptal edildi olarak adlandırmıyorum. Bu hikayenin üç sezonu da harikaydı. Dizi iptal edildi gibi düşünmektense hafızalarda yer edecek üç sezonluk bir şey olarak düşünüyorum.”

    New Yorklu dedektif Jessica Jones’un karanlık hayatını ve geçmişten gelen kabuslarla yüzleşmesini takip eden dizi "Marvel’s Daredevil", "Marvel’s Luke Cage" ve "Marvel’s Iron Fist" ile birlikte Marvel çizgi romanlarından uyarlanan dördüncü live-action dizi olarak Netflix’teki yerini almıştı. Dizi ikinci sezonunda, işkencecisini öldüren Jessica Jones’un tüm şehirde süper güçleriyle nam salmasını ve atıldığı yeni bir davada eski defterleri açmasını takip etmişti.

    "Jessica Jones"un final sezonunda Krysten Ritter, Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Janet McTeer ve J.R. Ramirez’den kurulu bir kadroyu izleyeceğiz. Dizinin showrunner koltuğunda ise Melissa Rosenberg görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top