Hesabım
    ‘Prodigal Son’da Finn Jones’un Yerine Tom Payne Geldi

    ‘Prodigal Son’ın başrolündeki Finn Jones yerini Tom Payne'e bıraktı

    Geçtiğimiz günlerde, Prodigal Son’ın başrolünde yer alacağı duyurulan Finn Jones’un kadrodan ayrıldığı açıklandı. Dizide Jones’dan boşalan yere, “The Walking Dead”den hatırladığımız Tom Payne geldi. Jones’un diziden çıkarılması kararı, ilk okuma provalarının ardından alındı.

    “Prodigal Son”, babası ünlü bir seri katil olan kriminoloji psikoloğu Malcolm Bright’ın hikayesini işliyor. “The Surgeon” adıyla nam salan babası yüzünden suçluların zihinlerini çözmekte uzmanlaşan Malcolm, zeka ve becerilerini New York Polis Teşkilatına yardım etmek için kullanır. En zorlu davaların üstesinden gelen Malcolm öte yandan ailesindeki sorunlarla da başa çıkmaya çalışacaktır. Dizide Malcolm karakterine Tom Payne hayat verecek. Michael Sheen ise 20’den fazla insanı vahşice öldüren bir dönemin en prestijli cerrahlarından Martin Whitly’i canlandıracak.

    “Prodigal Son”ın senaryosunu Chris Fedak ve Sam Sklaver ikilisi kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Lou Diamond PhillipsAurora Perrineau ve Frank Harts boy gösterirken yürütücü yapımcı kadrosunda Chris Fedak, Sam Sklaver, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Lee Toland Kriege gibi isimler görev yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top