Hesabım
    Kathleen Turner & Michael Douglas ‘The Kominsky Method’da Buluşuyor

    Bir döneme damgasını vuran Kathleen Turner ve Michael Douglas, yıllar sonra yeniden bir araya geliyor

    80’ler sinemasının en ikonik çiftlerinden biri olan Kathleen Turner ve Michael Douglas, Netflix imzasıyla ekrana taşınan The Kominsky Method’da yeniden bir araya gelecek.

    İlk kez 1984 yapımı “Romancing the Stone” filminde birlikte rol aldıktan sonra perdenin en sevilen çiftlerinden birine dönülen ikili, "The Kominsky Method"un 2. sezonunda tekrar buluşacak. Turner dizide, Douglas'ın canlandırdığı Sandy karakterinin eski karısı Ruth Baderman rolünde karşımıza çıkacak. Oyuncunun şimdilik yalnızca bir bölümde rol alması planlanıyor.

    Chuck Lorre’un yarattığı “The Kominsky Method”, bir döneme  damgasını vuran aktör Sandy Kominsky ile kadim menajeri ve dostu Norman Newlander’ın hikayesini işliyor. 8 bölümden oluşan dizi, ileri yaşlardaki iki yakın arkadaşın Los Angeles şehrinde yaşadıkları iniş çıkışları ekrana taşırken başkarakterlere sırasıyla usta oyuncular Michael Douglas ve Alan Arkin hayat veriyor. Dizinin senaryosunu Al Higgins, David Javerbaum ve Chuck Lorre kaleme alıyor.

    Turner ve Douglas’ın birlikte rol aldığı filmler arasında “Romancing the Stone”, “The Jewel of the Nile” ve “The War of the Roses” gibi yapımlar var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top