Hesabım
    ‘Castle Rock’ın 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

    ‘Castle Rock’ın 2. sezonunda Lizzy Caplan’ın başını çektiği bir kadro var

    Hulu’nun hayata geçirdiği Castle Rock 2. sezonunda Tim Robbins, Lizzy Caplan ve Elsie Fisher’ın başını çektiği bir kadroyla ilerleyecek.

    “Castle Rock”ın yeni sezonu, Stephen King’in yarattığı ünlü hemşire Annie Wilkes’i takip etmeyi sürdürecek. Lizzy Caplan dizide, King’in “Misery” romanının başkarakteri olan Wilkes’e hayat verecek. Robbins’in canlandırdığı  Reginald “Pop” Merrill karakteri, ağır bir hastalığın pençesindeyken ailesiyle yüzleşmeye karar veren bir suç patronu olarak karşımıza çıkarken Elsie Fisher ise Wilkes’in, annesinin akli dengesini sorgulamaya başlayan kızına hayat verecek.  

    “Castle Rock”ın 2. sezon oyuncu kadrosunda Yusra Warsama, Barkhad Abdi ve Matthew Alan gibi isimler de boy gösterecek. Dizinin ilk sezonunda başrollerde Andre Holland, Sissy Spacek, Bill Skarsgard, Melanie Lynskey, Scott Glenn, Jane Levy ve Terry O’Quinn’i izlemiştik.

    Geçtiğimiz yıl izleyici karşısına çıkan “Castle Rock”ın showrunner koltuğu Sam Shaw ve Dustin Thomason’a emanet edildi. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise JJ Abrams, Mark Lafferty, Ben Stephenson, Liz Glotzer ve King görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top