Hesabım
    ‘Tom Ripley’ Serisi Ekrana Uyarlıyor

    Patricia Highsmith’in suç romanları serisi ‘Tom Ripley’ ekrana uyarlanıyor

    Beyazperdede birçok kez karşılaştığımız Tom Ripley karakteri, bu kez küçük ekrana uyarlanıyor. Patricia Highsmith’in aynı adlı suç romanlarından uyarlanan The Talented Mr. Ripley dizisi, “The Night Of”un senaristi Steve Zaillian tarafından ekrana taşınacak.

    Oscar ödüllü Steve Zaillian, dizinin hem senarist hem de yönetmen koltuğunda görev yapacak. Dizi konu olarak, Highsmith’in kaleme aldığı romanlarda karşılaştığımız anti-kahraman Tom Ripley’i odağına alacak; karakterin basit bir dolandırıcıdan tam teşekküllü bir seri katile dönüşme hikayesini işleyecek.

    Highsmith’in Tom Ripley serisi sırasıyla “The Talented Mr. Ripley”, “Ripley Under Ground”, “Ripley’s Game”, “The Boy Who Followed Ripley” ve “Ripley Underwater” adlı romanlar halinde okurla buluştu. Dizinin showrunner koltuğu Sharon Levy’e devredilirken yürütücü yapımcı kadrosunda Zaillian, Garrett Basch, Philipp Keel, Guymon Casady ve Ben Forkner gibi isimler görev yapacak.

    Zaillian, HBO’nun ses getiren mini dizilerinden “The Night Of”un yanı sıra “All the King’s Men”, “A Civil Action” ve “Searching for Bobby Fischer” gibi yapımlara da imzasını attı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top