Hesabım
    Romantik Komedi "Çat Kapı Aşk" Sinemalarda!

    Jess Molho, Müge Boz ve Nergis Kumbasar'lı Çat Kapı Aşk sinemalarda!

    Romantik komedi türünde olan ve başrollerini ekranların sevilen yüzlerinden Jess Molho, güzel oyuncu Müge Boz ile usta isimlerden Nergis Kumbasar'ın üstlendiği "Çat Kapı Aşk" bugünden itibaren sinemalardaki izleyicileriyle buluşuyor. Yüzlerinizi hem güldürecek hem de aşkı yeniden yaşatacak olan Çat Kapı Aşk'a biletlerinizi hemen alın!

    Çat Kapı Aşk filminin konusu ise şöyle: Su, hayatının aşkının bir gün mutlaka kendisini bulacağına inanan hayalperest bir kadındır. Aras ise herkesten gizlemeye çalıştığı rahatsızlığından muzdarip olan genç bir avukattır. Bir gün Su, Aras ile yolda çarpışınca onun hayatının aşkı olabileceğini düşünür. Hayatının aşkının o olup olmadığına dair bir işaret bekleyen Su, çok geçmeden bir mucize ile karşılaşır. Alt katına taşınan ve kendisinden gürültü yaptığı için şikayetçi olan komşusunu daha görmeden sinir olan Su, komşusunun Aras olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşar. Beklenen aşk bacayı sardığındaysa Aras ve Su kendisini masalsı bir hikayenin içerisinde bulur.

    Filmin oyuncu kadrosunda Jess Molho, Müge Boz ve Nergis Kumbasar'ın yanı sıra Survivor'ın güçlü ismi olarak tanıdığımız ve kariyerini oyunculuğa taşıyan Duygu Çetinkaya, son zamanların popüler ismi olan ve Şahsiyet, Son Çıkış, Rüya, Kusursuzlar gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız İbrahim Selim, İpek Bağrıaçık, İlayda FidanlıkErim Özşen gibi isimler yer alıyor. Çat Kapı Aşk'ın yönetmenliğini Erhan Baytimur üstlenirken filmin senaryosunu Nesrin Zamur ile Deniz Güney İşintek kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top