Hesabım
    Matthew Rhys’li ‘Perry Mason’ Dizisine HBO’dan Yeşil Işık!

    Matthew Rhys’in başrolde yer aldığı mini dizi ‘Perry Mason’ sezon onayını aldı

    HBO, başrolünde Matthew Rhys’in yer aldığı Perry Mason dizisine yeşil ışık yaktı.

    Yürütücü yapımcılığını ünlü oyuncu Robert Downey Jr.’ın üstlendiği proje, mini dizi formatında ekrana taşınacak. 1932 yılında Los Angeles’ta geçen hikaye, Erle Stanley Gardner’ın yarattığı efsanevi avukat karakteri Perry Mason’ın hikayesini işleyecek. Matthew Rhys’ın hayat verdiği sorunlu karakter, bir çocuk kaçırma davasına atılacak ve bu süreçte kendi geçmişiyle de yüzleşecek.  

    “Perry Mason”ın yönetmen koltuğu için, HBO’nun “Game of Thrones”, “The Sopranos” ve “Boardwalk Empire” gibi epik dizilerinde imzası bulunan Tim Van Patten ile anlaşmaya varılırken senaryo, showrunner’lar Rolin Jones ve Ron Fitzgerald tarafından kaleme alınıyor.

    Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Robert Downey Jr.’a Susan Downey, Amanda Burrell, Joe Horacek, Rolin Jones ve Ron Fitzgerald gibi isimler eşlik edecek.

    İlk olarak 2016'da gündeme gelen proje, başrolünde Robert Downey Jr. ile ekrana taşınacak; senaryoyu ise "True Detective"in yaratıcısı Nic Pizzolatto kaleme alacaktı. Ancak Downey Jr.'ın ajandasındaki yoğunluk nedeniyle proje askıya alındıktan sonra başrol oyuncusu ve senarist koltuğunda değişikliğe gidildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top