Hesabım
    Apple TV+ Dizilerinin İlk Bakış Videoları Yayınlandı

    Apple'ın dijital platformunda yayınlanacak dizilerden ilk görüntüler geldi

    Teknoloji devi Apple geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği özel etkinlikte, yeni dijital içerik servisi Apple TV+’ın tanıtımını yaptı. Etkinlik kapsamında, platformda yayınlanacak dizilerden ilk görüntüler yayınlandı.

    Apple TV+ üzerinde yayınlanacak dizilerden ilki, başrollerinde Jennifer AnistonSteve Carell ve Reese Witherspoon'u buluşturan “The Morning Show”. Komedi türündeki yapım, Amerikan televizyonunda yayınlanan bir sabah şovunu ve programda görev yapan insanların hayatlarını takip edecek.

    “Peaky Blinders”ın yaratıcısı Steven Knight’ın yarattığı “See” ise dünyanın ölümcül bir virüs yüzünden yıkıma uğradığı ve az sayıda insanın hayatta kalabildiği bir evrende geçecek. Dizinin başrollerini Jason Momoa ve Alfre Woodard paylaşırken yönetmen koltuğunda “Hunger Games”in yönetmeni Francis Lawrence var.

    “Outlander”da imzası bulunan Ron Moore tarafından ekrana taşınan “For All Mankind”, alternatif bir boyutta geçen bir uzay hikayesini işliyor. Dizinin başrolünde, son dönemde “Altered Carbon”da izlediğimiz Joel Kinnaman boy gösteriyor. 

    Hailee Steinfeld’ın başrolünde yer aldığı “Dickinson” ise kendini keşfetmeye çalışan bir gencin öyküsünü işleyecek. Dizinin başrollerinde Steinfeld’a Jane Krakowski ve Matt Lauria eşlik ediyor.

    Apple TV+ yayın hayatına önümüzdeki sonbahar aylarında başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top