Hesabım
    ‘The Umbrella Academy’ 2. Sezon Onayını Aldı

    Netflix imzalı süper kahraman dizisi ‘The Umbrella Academy’ 2. sezonuyla geri dönecek

    Netflix’in popüler süper kahraman dizisi The Umbrella Academy 2. sezon onayını almayı başardı.

    Gerard Way ve Gabriel Bá tarafından yaratılan aynı adlı Dark Horse Comics çizgi romanından uyarlanan “The Umbrella Academy” ikinci sezonunda 10 bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak. Yeni sezonun çekimleri önümüzdeki yaz aylarında Toronto’da başlayacak. Dizinin başrollerindeki Tom HopperEllen PageDavid CastañedaEmmy Raver-LampmanAidan GallagherRobert Sheehan, Justin Min ve Robert Sheehan'ın ikinci sezonda rollerine geri döneceği açıklandı.

    “The Umbrella Academy”nin hikayesi, dünyanın farklı yerlerinde aynı anda dünyaya gelen 7 farklı çocuğun maceralarını takip ediyor. Çocuklar, The Umbrella Academy adında bir okul açan milyarder bir iş adamı tarafından evlatlık alınır. Amaç ise zamanı geldiğinde dünyayı kurtarmalarına yetecek güçleri kazanmalarıdır. Ancak işler beklendiği gibi gelişmez ve birbirlerinden koparlar. Ne var ki babalarının ani ölümü herkesi yeniden bir araya getirir ve birlikte cinayetin ardında yatan gizemi çözmeye karar verirler.

    Dizinin showrunner koltuğu Steve Blackman'a emanet edilirken yürütücü yapımcı kadrosunda Way, Bá, Jeff F. King, Mike Richardson ve Keith Goldberg görev yapıyor.

    “The Umbrella Academy”nin 2. sezon bölümleriyle 2020’de geri dönmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top