Hesabım
    Maisie Williams ‘Game of Thrones’ Fanlarını Trolledi!

    Maisie Williams, ‘Game of Thrones’un final sezonunu değerlendirdi

    Game of Thrones’un başrol oyuncularından Maisie Williams, dizinin merakla beklenen final sezonuyla ilgili konuşurken dizinin fanlarını trolledi.

    Dizide Arya Stark karakterine hayat veren genç yıldız, 1 Nisan akşamı yayınlanan bölümde Jimmy Fallon’ın talk şov programına katıldı. Hit dizinin 8. ve son sezonuyla ilgili konuşan Williams, dizideki favori 5 sahnesini anlattı.

    Başarılı yıldız, Fallon’ın yeni sezondan detay istemesi üzerine şu cevabı verdi: “Ağzımı çok sıkı tutmaya karar verdim. HBO, hiçbir şey söylememem için bir süre hatırlatma gönderdi, bu yüzden hiçbir şey söyleyemem, beni gerçekten öldürürler. Çekimlerin son günleri gerçekten çok duygusal geçti, tüm oyuncu kadrosuna veda etmek... Çünkü Arya’nın 2. bölümde öldüğünü öğrendiğimde…”

    Williams, cümlesini yarıda kesip ağzını elleriyle kapatırken Fallon “Bu bir spoiler” diye tepki gösterdi. Williams stüdyoyu terk etmeye yeltenirken Fallon spoiler’ı program kurgusundan çıkaracaklarını söyledi. Sonrasında sahne arkasından birlikte geri dönen ikili yaşananların 1 Nisan şakası olduğunu açıkladı.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top