Hesabım
    Evan Peters ‘American Horror Story'nin 9. Sezonunda Yok

    ‘American Horror Story’nin ikonik isimlerinden Evan Peters 9. sezonda rol almayacak

    American Horror Story kadrosunun demirbaş oyuncularından Evan Peters, WonderCon’daki bir basın etkinliğinde konuştu ve dizinin 9. sezonunda yer almayacağını açıkladı. 

    Peters’ın ayrılık kararı, oyuncuyu takip eden çevreler için sürpriz olmadı. Zira ilk sezondan bu yana kötücül karakterlere hayat veren Peters geçtiğimiz yıl GQ’ya verdiği röportajda bu durumu şöyle değerlendirmişti: “Bu yorucu bir şey. Zihinsel anlamda gerçekten yorucu. Gerçek hayatında asla gitmek istemeyeceğin yerlere, sahne çekimleri için gitmek zorundasın ve bu durum bir şekilde hayatına sirayet ediyor. Trafiktesin ve bir anda kendini bağırırken buluyorsun ve dönüp kendine “Bu ben değilim” diyorsun.”

    Ryan Murphy tarafından ekrana taşınan "American Horror Story", 8. sezonuyla geçtiğimiz Eylül'de prömiyer yapmış ve oyuncu kadrosunda Sarah PaulsonKathy BatesAdina PorterCheyenne JacksonBilly EichnerLeslie GrossmanBillie LourdJoan Collins ve Cody Fern gibi isimleri bir araya getirmişti. "American Horror Story: Apocalypse" adını taşıyan sezon, dizinin ilk sezonuyla (Murder House) üçüncü sezonunu (Coven) birbirine bağlamıştı.

    FX ekranlarında yayınlanan dizinin 9. sezon konsepti şimdilik anons edilmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top