Hesabım
    HBO Dizisi ‘I Know This Much Is True’nun Kadrosu Şekilleniyor

    ‘I Know This Much Is True’nun kadrosuna Melissa Leo dahil altı yeni isim katıldı

    HBO dizisi I Know This Much Is True’nun kadrosuna Melissa Leo, Rosie O’Donnell, Archie Panjabi, Imogen Poots, Juliette Lewis ve Kathryn Hahn eklendi.

    Aynı adlı çok satan romandan uyarlanan "I Know This Much Is True"nun başrolünde Mark Ruffalo’yu izleyeceğiz. Altı bölümden oluşan dizi konu olarak ikiz kardeşler Dominick ve Thomas Birdsey’i takip edecek; karakterlerin zihinsel hastalık ve kişisel trajedilerden iyileşmeye doğru giden yolculuklarına eşlik edecek. Dizinin senaryosu "Blue Valentine", "The Place Beyond the Pines" ve "The Light Between Oceans" gibi filmlerde imzası bulunan Derek Cianfrance tarafından kaleme alındı.

    "I Know This Much Is True"nun yürütücü yapımcı kadrosunda Mark Ruffalo, Ben BrowningGlen BasnerGregg Fienberg ve Anya Epstein gibi isimler yer alıyor. Dizinin yapımını ise "Arrival" ve "The Big Sick" gibi filmlerde imzası bulunan FilmNation üstleniyor.

    "I Know This Much Is True"nun uyarlandığı romanın yazarı Wally Lamb, dizide yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Yazar, edebiyat kariyerinde  “I’ll Take You There”, “We Are Water,” “Wishin’ and Hopin’”, “The Hour I First Believed” ve “She’s Come Undone” gibi çok satan romanlara imzasını atmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top