Hesabım
    'Killing Eve' 3. Sezon Onayını Aldı

    'Killing Eve' 3. sezonuyla ekranlara geri dönecek

    BBC Amerika, sevilen suç dizisi Killing Eve'in 3. sezonunu onayladı.

    Geçtiğimiz akşam 2. sezon prömiyerini gerçekleştiren “Killing Eve” üçüncü sezonunda yola yeni bir showrunner ile devam edecek. Emerald Fennell’den boşalan koltuğu, “Fear the Walking Dead”de de imzası bulunan Suzanne Heathcote devralacak.

    Luke Jennings'in kaleme aldığı kitaplardan uyarlanan “Killing Eve” biri kiralık katil diğeri ise güvenlik görevlisi olan iki kadın arasındaki kovalamacayı takip ediyor. Özel güvenlik şirketinde masa başı çalışan Eve, ajan olmanın hayallerini kurmaktadır. Yetenekli seri katil Villanelle ise mesleğinin tüm getirisini lüks ihtiyaçlarına harcamaktadır. Bu iki kadın birbirlerini takıntı haline getirir ve zamanla aralarında esaslı bir kedi-fare oyunu başlar.

    Emerald Fennell ve Phoebe Waller-Bridge'in yarattığı “Killing Eve”in başlıca rollerini Jodie ComerSandra OhFiona ShawDarren BoydOwen McDonnell ve Kim Bodnia gibi isimler paylaşıyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Sandra Oh, Sally Woodward Gentle, Phoebe Waller-Bridge, Lee Morris, Gina Mingacci, Damon Thomas ve Jeff Mevloin görev yapacak.

    "Killing Eve"in 3. sezonu 2020'de BBC Amerika ekranlarına geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top