Hesabım
    'The Crown'da Prenses Diana Rolü Emma Corrin'e Emanet!

    'The Crown'da Prenses Diana rolüne genç oyuncu Emma Corrin getirildi

    Netflix, The Crown'ın 4. sezonunda Lady Diana'nın da hikayeye dahil olacağını ve karaktere genç oyuncu Emma Corrin'in hayat vereceğini duyurdu. 

    İngiliz kraliyet ailesini takip eden The Crown, 3. sezonunda, 1964-1976 yılları arasında Britanya’da ve dünyada yaşanan önemli olayları işleyecek. Yeni sezonda oyuncu kadrosunda Olivia ColmanHelena Bonham CarterTobias MenziesBen DanielsJosh O’ConnorErin Doherty ve Emerald Fennell gibi isimler boy gösterecek.

    Dizinin yaratıcısı Peter Morgan, Corrin'le ilgili gelişmeyi şöyle duyurdu: "Emma, Diana Spencer rolü için seçmelere geldiğinde bizi anında hipnotize eden, müthiş bir yetenek. Diana'nın masumiyetine ve güzelliğine sahip olmanın yanı sıra sıradan bir gençken jenarasyonunun en ikonik kadınlarından birine dönüşen sıradışı bir kadını canlandıracak bir yelpazeye ve karmaşaya sahip bir oyuncu."

    Emma Corrin ise duygularını şöyle özetledi: "The Crown'ın dördüncü sezonuna katılıyor olmaktan büyük heyecan ve onur duyuyorum. Bu diziye ilk bölümden beri bağlanmış durumdayım ve bu yetenekli aileye katılıyor olmak çok gerçeküstü geliyor. Prenses Diana gerçek bir ikondu ve dünyada yarattığı etki halen daha çok derin ve ilham verici."

    Emma Corrin kariyerinde ilk kez "Misbehaviour" adlı dönem filminde rol aldı. Genç aktris ayrıca Epix'in Batman dizisi "Pennyworth"te de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top