Hesabım
    ‘Future Man’ 3. Sezonun Ardından Ekrana Veda Edecek

    Bilim kurgu dizisi ‘Future Man’ için hem 3. sezon hem de final kararı geldi

    Hulu’da izleyici karşısına çıkan Future Man, 3. sezonuyla birlikte ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

    Bilim kurgu ve komedi türlerini bir araya getiren “Future Man”, birlikte “Preacher”a imza atan Seth Rogen ve Evan Goldberg ikilisinin imzasını taşıyor. Başrolünde Josh Hutcherson’ın yer aldığı dizi, beklemediği bir anda dünyayı kurtaracağı bir göreve atılan oyun bağımlısı Josh Futterman’ın maceralarını işliyor.

    Ailesiyle birlikte yaşayan, içine kapanık biri olan Josh'ın yetenekli olduğu tek konu distopik bir evrende geçen Cybergeddon adlı oyundur. Oyunda yarattığı "Future Man" karakteriyle dünya birincisi olan Josh, son seviyeyi geçince oyunun içinden geldiğini iddia eden birtakım gizemli karakterler tarafından ziyaret edilir ve yakın zamanda gerçekleşecek bir istilaya engel olmak ve dünyayı kurtarmak için seçildiğini öğrenir. 

    Ariel Shaffir ve Kyle Hunter'ın yarattığı “Future Man”in başlıca rollerinde Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson ve Haley Joel Osment gibi isimler yer alırken yürütücü yapımcı kadrosunda Rogen ve Goldberg’e Kyle Hunter, Ariel Shaffir, Matt Tolmach, James Weaver ve Ben Karlin eşlik ediyor.

    “Future Man” 3. sezon bölümleriyle Hulu platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top