Hesabım
    'American Horror Story'nin 9. Sezon İsmi ve İlk Tanıtımı Geldi

    'American Horror Story'nin 9. sezon ismi, özel bir tanıtımla duyuruldu

    Ryan Murphy imzalı American Horror Story, 9. sezon adını özel bir tanıtımla duyurdu. Buna göre, Emma Roberts'ın rol alacağı yeni sezon "AHS: 1984" ekranlardaki yerini alacak.

    "AHS: 1984"ün ilk tanıtımı, korku türünün en zengin dönemlerinden biri olan 80'leri işaret ediyor; türün önde gelen alt türlerinden 'slasher' filmlerine gönderme yapıyor. Diziye adını veren 1984 yılında "A Nightmare on Elm Street", "Children of the Corn" ve "Friday the 13th: The Final Chapter" gibi türün klasikleşmiş örnekleri izleyici karşısına çıkmıştı.

    "AHS: 1984" önümüzdeki sonbahar aylarında prömiyer yapmaya hazırlanıyor. Dizinin gedikli isimlerinden Emma Roberts'ın yeniden kadroda yer alacağı kesinlik kazanırken başrol Sarah Paulson'ın da geri dönmesi bekleniyor. Bir diğer emektar isim Evan Peters ise geçtiğimiz günlerde, 9. sezonda rol almayacağını açıklamıştı.

    "American Horror Story"nin 10. sezon onayını şimdiden aldığını da not düşelim. Dizinin 9. sezonu sonbahar aylarında FX ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    AHS SEASON 9 is called...

    Ryan Murphy (@mrrpmurphy)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top