Hesabım
    Jeremy Renner 'Hawkeye' Dizisiyle Ekrana Transfer Oluyor

    Jeremy Renner, Marvel karakteri 'Hawkeye' ile ekrana gelmeye hazırlanıyor

    Jeremy Renner, beyazperdede hayat verdiği Marvel karakteri Hawkeye'yi ekrana taşımaya hazırlanıyor.

    Disney+ tarafından hayata geçirilen proje, mini dizi formatında izleyici karşısına çıkacak; Marvel evreninde karşılaştığımız Clint Barton, diğer adıyla Hawkeye'nin maceralarını işleyecek. 6 ya da 8 bölümden oluşması planlanan Hawkeye dizisi, Disney'in merakla beklenen dijital platformunda prömiyer yapacak. Dizinin sorumlu yapımcılığını Kevin Feige yürütecek.

    Renner'ın uzun yıllardır beyazperdede hayat verdiği karakter ilk olarak "Thor" filminde cameo olarak görünürken sonrasında “Avengers”, “Avengers: Age of Ultron” ve “Captain America: Civil War” gibi yapımlarda izleyici karşısına çıktı. Karakter, ay sonunda "Avengers: Endgame"de bir kez daha izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin başrollerinde Avengers serisinin yıldızları Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Don Cheadle, Sean Gunn, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Katherine Langford ve Josh Brolin'i izlemeye devam edeceğiz.

    Disney + platformunda prömiyer yapacak diğer diziler arasında "Falcon and Winter Soldier", "Vision", "Loki" ve "Scarlet Witch" de var. Mini dizilerin her biri Marvel Stüdyoları ve Kevin Feige işbirliğinde ekrana taşınacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top