Hesabım
    Winona Ryder ve Zoe Kazan ‘The Plot Against America’ Kadrosunda!

    HBO dizisi ‘The Plot Against America’da oyuncu kadrosu şekilleniyor

    HBO imzalı mini dizi The Plot Against America oyuncu kadrosuna Winona Ryder, Zoe Kazan, John Turturro, Morgan Spector, Anthony Boyle, Azhy Robertson ve Caleb Malis’i ekledi.

    Philip Roth’un ünlü romanından uyarlanan “The Plot Against America” alternatif bir Amerika tasvirini ekrana taşıyacak. Yabancı düşmanı bir siyasetçi olan Charles Lindberg yeni Amerikan Başkanı olur ve ülkeyi büyük bir faşizm dalgasının içerisine sürükler. Bu süreçte ülkede olup bitenleri, New Jersey’de yaşayan Yahudi bir işçi ailenin gözünden izleyeceğiz.

    Zoe Kazan dizide, politik gerilimin her gün biraz daha tırmandığı bu atmosferde ailesini korumaya çalışan bir kadın olan Elizabeth “Bess” Levin’e hayat verecek. Winona Ryder’ı ise Bess’in büyük ablası Evelyn Finkel rolünde izleyeceğiz. Annesinin bakımını üstlenirken hayattaki yerini bulmaya çalışan Evelyn, Lindbergh partizanı Rabbi Lionel Bengelsdorf’un dikkatini çekecek.

    “The Plot Against America”nın senaryosunu David Simon ve Ed Burns ikilisi kaleme alıyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Joe Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Nina K. Noble, Annapurna’s Megan Ellison, Sue Naegle ve Susan Goldberg görev yapıyor.

    “The Plot Against America” HBO ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken prömiyer tarihi henüz netleşmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top