Hesabım
    Cary Joji Fukunaga ‘The Last of the Mohicans’ı Ekrana Uyarlıyor

    Cary Joji Fukunaga ve Nicole Kassell ‘The Last of the Mohicans’ı ekrana taşıyor

    "The Last of the Mohicans" romanı, ünlü yönetmenler Cary Joji Fukunaga ve Nicole Kassell tarafından ekrana taşınıyor.

    James Fenimore Cooper’ın 1826 basımı romanından uyarlanan dizi, Yedi Yıl Savaşı esnasında yaşanan sıradışı bir aşkın hikayesini işleyecek. Klasikleşmiş roman, genç Mohikan Uncas ile İngiliz bir askerin kızı olan Cora’nın arasındaki ilişkiyi takip ediyor. Daha önce birçok kez perdeye uyarlanan roman, son olarak 1992’de Daniel Day-Lewis ve Nathaniel Poe’lu versiyonuyla izleyici karşısına çıktı.

    Dizinin yürütücü yapımcısı Cary Joji Fukunaga projeyi şöyle anlatıyor: “Yedi Yıl Savaşları esnasındaki medeniyet çatışması, ki bu romanın hikayesi, çok uzun zamandır tutkuyla yaklaştığım bir konuydu. Henüz bu terim icat bile edilmemişti ancak bu bir dünya savaşıydı. Bu hikayeyi güçlü ve bağımsız karakterlerle, Nick Osborne ve Nicole Kassell ile birlikte yeniden anlatmak bana çok heyecan verici geliyor. Paramount TV ve Anonymous Content ile birlikte, günümüz Amerikan kimliğinin tanımını yapan unutulmuş atalarımızı yeniden hatırlatacağız.

    “The Last of the Mohicans”ın yürütücü yapımcılığını Fukunaga, Osborne, Kassell, Alex Goldstone, Bard Dorros ve Michael Sugar üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top