Hesabım
    ‘Y: The Last Man’ Uyarlamasında Beklenmedik Ayrılık!

    FX’in ‘Y: The Last Man’ uyarlamasında showrunnerlar ile yollar ayrıldı

    Y: The Last Man uyarlamasında showrunnerlar Michael Green ve Aïda Croal'ın fikir ayrılığı nedeniyle diziden ayrıldığı duyuruldu.

    Geçtiğimiz aylarda ilk sezon onayını alan “Y”, Yorick adlı bir genç dışındaki tüm erkek nüfusunun yok olduğu bir evrende geçiyor. Brian K. Vaughan ve Pia Guerra imzalı çizgi romandan uyarlanan “Y”, oyuncu kadrosunu korumaya devam edecek. Dizinin başlıca rollerini Diane LaneBarry KeoghanImogen PootsLashana LynchJuliana CanfieldMarin Ireland ve Amber Tamblyn paylaşacak.

    Dizi, prodüksiyon sürecindeki sıkıntılar yüzünden takvimsel anlamda gecikmeler yaşamış; kanalın müdürü John Landgraf süreci şöyle değerlendirmişti: “Eğer bir şeyleri doğru yapmak istiyorsanız, onlarla ilgilenmek istiyorsanız, biraz durmanız gerekir, yavaşlamanız gerekir. Kimi zaman bir süreliğine durmanız gerekir. Bilirsiniz, orijinal materyale geri dönmek gerekebiliyor. Ancak bu kolay bir uyarlama değil ve hakkıyla yapabilmek uzun bir zaman alıyor.”

    Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Nina Jacobson, Brad Simpson, Melina Matsoukas ve Brian K. Vaughan gibi isimler görev alıyor.

    "Y", 2020 yılı içerisinde FX ekranlarında prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top