Hesabım
    'The Rain'in 2. Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı

    Netflix'in Danimarka dizisi 'The Rain', 2. sezon fragmanını görücüye çıkardı

    Netflix'in Danimarka yapımı ilk dizisi The Rain 2. sezon fragmanını izleyici karşısına çıkardı.

    Başrollerinde Alba AugustLucas Lynggaard Tønnesen ve Mikkel Boe Følsgaard'ı buluşturan "The Rain" ilk sezonunda, yağmurla taşınan bir virüsle alt üst olan İskandinavya'da geçmiş; sığınakta hayatta kalmayı başaran iki kardeşin maceralarını işlemişti. 

    Jannik Tai MosholtEsben Toft Jacobsen ve Christian Potalivo’nun yarattığı dizinin ikinci sezonunda Simone liderliğinde kurtulan grup üyelerinin karantina bölgesine geri dönüşlerini izleyeceğiz. Martin yaralanırken Rasmus son derece bulaşıcı bir virüs taşıyacak. Apollon ise Rasmus'u yakalamak için grubun peşinden ayrılmayacak. Bu esnada bilim insanları, virüse karşı tedavi geliştirmek için gizli bir üsse sığınacaklar ve grupta fikir ayrılıkları başlayacak. Virüs giderek daha tehlikeli bir hal alırken kimin dost ya da düşman olduğunun anlaşılmadığı bu evrende, grup üyeleri arasındaki dayanışma ve sadakat en üst seviyeye çıkacak.

    "The Rain"in ilk sezon oyuncu kadrosunda Lars SimonsenIben HjejleAngela BundalovicSonny LindbergJessica DinnageLukas Løkken ve Johannes Kuhnke gibi isimler rol aldı.

    "The Rain"in 2. sezonu 17 Mayıs'ta Netflix'te prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top