Hesabım
    ‘The Crown’ ve ‘The Witcher’ın Prömiyer Tarihleri Belli Oldu

    Netflix’in merakla beklenen ‘The Crown’ ve ‘The Witcher’ dizilerinin takvimi belli oldu

    Netflix, sevilen kraliyet draması The Crown’ın 3. sezonuyla merakla beklenen oyun uyarlaması The Witcher’ın başlangıç tarihlerini duyurdu.

    Netflix’ten yapılan açıklamaya göre  Peter Morgan ve Stephen Daldry'nin imzasıyla ekrana taşınan “The Crown” 3. sezonuyla bu yılın ikinci yarısında izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu kadrosunun tamamen yenilendiği bu yeni sezonda, başlıca rollerde Olivia Coleman, Helena Bonham Carter, Ben Daniels, Tobias Menzies, Josh O’Connor ve Erin Doherty gibi isimleri izleyeceğiz. Dizinin yeni sezonu, dönem olarak 1964 ve 1972 yılları arasında geçecek.

    2020’de prömiyer yapması beklenen “The Witcher” ise 2019’un son çeyreğinde Netflix platformundaki yerini alacak. Andrzej Sapkowski’nin ünlü romanından uyarlanan epik dizi, canavar avcısı Geralt of Rivia’nın çıktığı ürkütücü ve fantastik yolculuğu takip edecek. Lauren Schmidt Hissrich'in yarattığı dizinin başlıca rollerini Henry CavillFreya Allan ve Anya Chalotra paylaşıyor. Sapkowski’nin sekiz romanlık serisi, daha önce popüler bir oyun serisi olarak piyasaya sürülmüştü.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top