Hesabım
    Joel Edgerton 'The Underground Railroad'un Kadrosuna Katıldı

    Barry Jenkins imzalı ‘The Underground Railroad’, oyuncu kadrosuna Joel Edgerton'ı ekledi

    Barry Jenkins’in Amazon platformunda yayınlanacak dizisi The Underground Railroad, oyuncu kadrosuna ünlü aktör ve yönetmen Joel Edgerton'ı dahil etti.

    Mini dizi halinde ekrana gelmeye hazırlanan “The Underground Railroad”, Colson Whitehead’in kaleme aldığı bol ödüllü romandan uyarlanıyor. Özgürlüğü için savaşan köle Cora'nın maceralarını işleyen dizi, genç kadının, kulaktan kulağa yayılan Underground Railroad adlı tünelleri bulmak için verdiği mücadeleyi işliyor. Edgerton dizide köleleri yakalamakla görevli bir karaktere hayat verecek ve geçtiğimiz günlerde kadroya eklenen Thuso MbeduAaron Pierre ve Chase W. Dillon ile birlikte rol alacak.

    “The Underground Railroad”un 11 bölümünün tamamını, “Moonlight” filminin Oscar ödüllü yönetmeni Barry Jenkins yönetecek. 

    Uzun yıllardır ekrandan uzak olan Edgerton en son, kariyerinin ilk yıllarında Avustralya dizisi “The Secret Life of Us”ta rol aldı. Başarılı oyuncuyu beyazperdede ise "Boy Erased", "The Gift", "Loving", "Red Sparrow", "Bright", "Jane Got a Gun" ve "Midnight Special" gibi popüler yapımlarda izledik.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top