Hesabım
    Behzat Ç.'nin İlk Tanıtımı Yayınlandı

    Ekranlara geri dönmeye hazırlanan Behzat Ç.'nin ilk tanıtımı geldi

    Yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan fenomen dizi Behzat Ç. ilk tanıtımı görücüye çıkardı. Emrah Serbes'in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ilk tanıtımında, dizinin başrolü Erdal Beşikçioğlu boy gösteriyor.

    2010-2013 yılları arasında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan polisiye dizi, senarist Ercan Mehmet Erdem’in imzasıyla yeniden ekrana taşınıyor. Yayınladığı senelerde dizinin başrollerinde Beşikçioğlu'na İnanç KonukçuFatih Artman, Seda Bakan ve Berkan Şal eşlik etmişti. Konuk oyuncu kadrosunda ise Güven KıraçZafer Algöz ve Nejat İşler gibi isimlerle karşılaşmıştık.

    "Behzat Ç." konu olarak, aynı adlı başkarakterin hikayesini takip ediyor. 1985'te Polis Akademisi'nden mezun olan ve cinayet bürosunda görev yapan Behzat Ç. yıllar içerisinde aldığı cezalar yüzünden hep başkomiser olarak kalmıştır. Behzat Ç. ve ekibi, Ankara'da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışırlar. Dizinin yeni sezonun kaç bölüm süreceği veya ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyor.

    "Behzat Ç." 2011'de vizyona giren "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm" ve 2013 yılında izleyiciyle buluşan "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" filmleriyle beyazperdeye de konuk olmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top