Hesabım
    ‘Better Call Saul’ Ne Zaman Final Yapacak?

    Giancarlo Esposito ‘Better Call Saul’un final tarihiyle ilgili açıklamalarda bulundu

    Better Call Saul’un başrol oyuncularından Giancarlo Esposito’ya göre bol ödüllü dizi, 6. sezonun ardından ekrana veda edecek.

    Dizide, suç dünyasının önemli figürlerinden ve Walter White’ın en büyük düşmanlarından biri olan Gus Fring’i canlandıran Giancarlo Esposito, Collider’a verdiği röportajda şöyle konuştu: “Vince Gilligan’ı düşündüğünüzde işler biraz karışıyor. Eğer Breaking Bad modeline bakacak olursak, beş yıl beş sezon süreceğini söyledi fakat altı sezon sürdü. Better Call Saul ise 6 sezon sürecek. Bu diziyi bitirmemin en doğru yolu bu gibi görünüyor.”

    “Better Call Saul”un dördüncü sezonu geçtiğimiz Ağustos’ta prömiyer yapmış; yeni sezon, başkarakter Jimmy McGill’in Saul Goodman’a dönüşümünü ve yaşadığı büyük kaybın ardından suç dünyasına adım atışını işlemişti. Dizinin başlıca rollerini Bob OdenkirkJonathan BanksRhea SeehornMichael MandoGiancarlo EspositoMichael McKean ve Patrick Fabian gibi isimler paylaştı.

    Peter Gould ve Vince Gilligan ikilisinin yarattığı "Better Call Saul", yürütücü yapımcılar Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz ve Gennifer Hutchison’ın imzasıyla ekrana taşınıyor.

    “Better Call Saul” 5. sezon bölümlerinin en erken 2020'de prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top