Hesabım
    Marvel Dizisi ‘WandaVision’dan İlk Detaylar Paylaşıldı

    Elizabeth Olson merakla beklenen ‘WandaVision’ uyarlamasıyla ilgili konuştu

    Elizabeth Olsen, Marvel karakterlerinden uyarlanan "WandaVision" dizisinin ilk detaylarını paylaştı.

    Variety’e konuşan Olsen, küçük ekrana taşınan "WandaVision"ın dönem olarak 1950’li yıllarda geçeceğini ve çekimlerin önümüzdeki sonbaharda başlayacağını duyurdu. Olsen yapımla ilgili olarak “Çok az sayıda çizgi romana bakıyoruz ve Wanda and the Vision olacak. Sanırım Disney+ görüşmelere başlamış durumda. Bize de 50’li yıllarda geçen bir fotoğrafımızı gösterdiler. Paul [Bettany] ve ben gerçekten çok heyecanlandık. Harika bir senarist grubuyla çalışıyorlar” dedi ve dizinin toplamda altı bölümden oluşacağını ekledi.

    “WandaVision” uyarlaması, beyazperdede Elizabeth Olson ve Paul Bettany’nin hayat verdiği Marvel süper kahramanları Scarlet Witch ve Vision’ın maceralarını takip edecek. Dizinin senarist, showrunner ve yürütücü yapımcı koltuğunda Jac Schaeffer görev yapıyor.

    Disney’in iddialı dijital platformu Disney + önümüzdeki Kasım ayında izleyiciyle buluşacak. Platform, merakla beklenen Star Wars dizilerinin yanı sıra "Falcon & Winter Soldier", "Loki" ve "Hawkeye" gibi popüler Marvel kahramanlarının öykülerini de ekrana taşımaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top