Hesabım
    ‘Santa Clarita Diet’ Ekrana Veda Ediyor

    Netflix kara komedi dizisi ‘Santa Clarita Diet’ı iptal ettiğini duyurdu

    Netflix platformunda izleyici karşısına çıkan Santa Clarita Diet, 3 sezonun ardından ekrana veda ediyor.

    Kara komedi türündeki “Santa Clarita Diet” konu olarak, Los Angeles'ta yaşayan Joel ve Sheila'nın başından geçenleri işliyor. Emlakçılık yaparak geçinen ailenin sıradan hayatı, Sheila'nın yaşadığı tuhaf bir olayın ardından sıradışı bir hal alıyor. Dizinin başlıca rollerinde Drew BarrymoreTimothy OlyphantLiv HewsonSkyler GisondoMary Elizabeth Ellis ve Richard T. Jones gibi isimler boy gösteriyor.

    Dizinin yaratıcısı Fresco ve Katsky iptal kararının ardından şu açıklamayı yaptı: “Tıpkı seyircilerimizde olduğu gibi biz de Sheila ve Joel’da aradığımız her şeyi bulduk. İnanılmaz zorluklar yaşayan bu ilişkiyi kaleme almak ve izlemek kesinlikle ilham vericiydi. Çoğu zaman eğlenceliydiler, ki bir komedide önemli olan şey budur. Drew ve Tim ile birlikte çalışmak çok keyifli ve çok önemliydi. Netflix bu tuhaf diziye bir şans verdi ve bu yüzden her daim minnettar olacağız.”

    Victor Fresco’nun imzasıyla ekrana taşınan dizinin üçüncü sezonu 29 Mart'ta Netflix'te gösterime girmişti. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Aaron Kaplan, Tracy Katsky, Chris Miller ve Ember Truesdell görev yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top