Hesabım
    ‘Mr. Robot’un Final Sezonundan İlk Detaylar!

    Sam Esmail ‘Mr. Robot’un final sezonuyla ilgili konuştu

    Mr. Robot’un yaratıcısı Sam Esmail, popüler dizinin dördüncü ve son sezonundan ilk ipuçlarını verdi. Esmail, final sezonunun İngiliz dizilerinde olduğu gibi, geçtiğimiz sezonlara saygı duruşu niteliğinde olacağını belirtti.

    Tribeca Film Festivali’ndeki  “A Farewell to “Mr. Robot” panelinde konuşan Esmail “Finalde ne yaptıklarını biliyorsunuz, İngiliz The Office’i gibi, genelde Christmas özel bölümü yapıyorlar. Ve Mr. Robot’un da final sezonu çok uzun bir Christmas bölümü gibi olacak. Her şey, 2015 Noel haftasında geçecek” dedi.

    Aynı panelde konuşan başrol Rami Malek ise “Bohemian Rhapsody” ile kazandığı Oscar hatırlatılınca dizinin öneminin şöyle anlattı: “Bu rol, bu dizi olmasaydı hiçbiri gerçek olamazdı. Geçmişte özel olduğunu düşündüğüm bazı şeyler yaptım ancak bu dizi neler yapabileceğimi insanlara kanıtlayabileceğim bir noktaya taşıdı.

    USA Network tarafından ekrana taşınan “Mr. Robot” başlıca rollerinde Christian SlaterPortia DoubledayCarly ChaikinMartin WallstromGrace GummerMichael Cristofer ve B.D. Wong gibi isimlere yer veriyor.

    "Mr. Robot" 4. sezonuyla 2019 içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top