Hesabım
    ‘Game of Thrones’: George R.R. Martin'den Devam Dizisi Müjdesi!

    George R.R. Martin, ‘Game of Thrones’un 3 farklı devam dizisinde hangi aşamada olduklarını duyurdu

    Game of Thrones efsanesi sona eriyor olsa da Westeros yolculuğumuz uzun bir süre daha sürecek görünüyor. Epik evrenin yaratıcısı George R.R. Martin, “Game of Thrones”un 3 devam dizisinde de işlerin yolunda gittiğini açıkladı.

    Hit dizinin uyarlandığı “A Song of Ice & Fire” destanının yazarı George R.R. Martin, kendi blog sayfasında kaleme aldığı bir yazıda, devam projelerinde işlerin yolunda gittiğini şöyle duyurdu: “THE LONG NIGHT’ın çekimlerine yıl sonunda başlanıyor. Diğer iki proje de senaryo aşamasında ve sona yaklaşmak üzereyiz.”

    “Game of Thrones”un devam projelerinden ilki, HBO’dan pilot bölüm onayını almış ve oyuncu kadrosunu tamamlamıştı. Bölümün senaryosunu Jane Goldman ve George R.R. Martin kaleme alırken hikaye, “Game of Thrones”da yaşanan olayların binlerce yıl öncesinde geçecek; Westeros’un White Walkers gibi gizemli efsanelerinin doğduğu dönemlerine geri dönecek. Dizide başlıca rolleri Naomi WattsJosh WhitehouseNaomi AckieNaomi Ackie ve Denise Gough paylaşacak.

    HBO’nun dört farklı “Game of Thrones” devam dizisi üzerinde çalıştığı 2017’de anons edilmişti. Bunlardan yalnızca Bryan Cogman’ın imzasını taşıyan versiyonu geçtiğimiz ay rafa kaldırıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top