Hesabım
    Seth MacFarlane Dizisi ‘The Orville’ 3. Sezon Onayını Aldı

    Seth MacFarlane'in bilim kurgu dizisi ‘The Orville’ 3. sezonuyla geri dönecek

    Seth MacFarlane’in imzasıyla ekrana taşınan bilim kurgu ve komedi dizisi “The Orville” 3. sezonuyla Fox ekranlarına geri dönecek.

    Günümüzün 400 yıl ilerisinde geçen bir macerayı işleyen “The Orville”, diziye adını veren bir uzay gemisinde geçiyor. Bir grup insan ve uzaylıdan oluşan mürettabatı takip eden hikaye, uzayda keşif yapma amacıyla çıktıkları bu yolculukta karakterlerin başlarından geçen maceraları ve gündelik hayatta karşılaştıkları sorunları işliyor. 30 Aralık'ta prömiyer yapan ikinci sezon, karakterlerin yeni türlerle ve medeniyetlerle karşılaşma serüvenlerini takip etmişti.

    MacFarlane'in yaratıp senaryosunu yazdığı “The Orville”, başlıca rollerinde Adrianne PalickiPenny Johnson JeraldScott Grimes ve Halston Sage gibi isimleri buluşturuyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Brannon Braga, David A. Goodman, Jason Clark ve Jon Cassar görev yapıyor.

    Fox'un 2019-2020 yayın döneminde yeni sezon onayı verdiği yapımlar arasında “Empire”, “The Resident”, “9-1-1”, “Last Man Standing”, “Bob’s Burgers”, “Family Guy” ve “The Simpsons” gibi diziler var.

    “The Orville” 3. sezonuyla yıl sonunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top