Hesabım
    'Lethal Weapon' ve 'Star' Ekrana Veda Ediyor

    Fox'ta yayınlanan 'Lethal Weapon' ve 'Star' izleyicisine veda ediyor

    Fox en son üçüncü sezonlarıyla izleyiciyle buluşan “Star” ve “Lethal Weapon”ı iptal ettiğini duyurdu.

    Geçtiğimiz Çarşamba final bölümüyle izleyici karşısına çıkan ve “Empire”ın kardeşi dizisi olarak ekrana taşınan “Star”, Atlanta’da geçen müzik dolu hikayeleri ekrana taşırken başlıca rollerinde Queen Latifah, Brittany O'GradyQuincy BrownBenjamin Bratt, Brandy Norwood, Jude Demorest, Brittany O’Grady, Ryan Destiny, Amiyah Scott, Quincy Brown ve Luke James’i buluşturdu.

    Polisiye türündeki “Lethal Weapon” ise bir süredir sette yaşanan gerilimlerle adından söz ettiriyordu. Başroller Damon Wayans ve Clayne Crawford’ın kamera arkasında yaşadıkları anlaşmazlıklar, önce Crawford’ın diziden çıkarılmasına ardından ise Wayans’ın diziden ayrılmasına yol açmıştı.

    Aynı adlı film serisinden uyarlanan “Lethal Weapon” kadrosunda Kevin Rahm, Jordana Brewster, Dante Brown, Chandler Kinney ve Michelle Mitchenor gibi isimlere yer verdi.

    Fox’un yakın dönemde fişini çektiği yapımlar arasında “The Passage” ve “The Cool Kids” gibi diziler bulunurken “Empire”, “9-1-1”, “The Resident”, “Family Guy”, “Last Man Standing”, “Bob’s Burgers” ve “The Simpsons” yeni sezon onaylarını alanlardan.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top