Hesabım
    ‘Mrs. America’nın Başrolüne Sarah Paulson Dahil 11 Yeni İsim!

    ‘Mrs. America’nın ana oyuncu kadrosuna Sarah Paulson dahil 11 yeni isim eklendi

    FX imzalı Mrs. America’nın ana oyuncu kadrosunda Cate Blanchett'a kimlerin eşlik edeceği belli oldu. Kanaldan yapılan duyuruya göre dizinin başlıca rollerini Uzo AdubaRose Byrne, Kayli Carter, James MarsdenAri GraynorMelanie LynskeyMargo Martindale, John SlatteryJeanne Tripplehorn ve Tracey Ullman paylaşacak.

    Amerika'daki kadın hareketinin tarihini işleyen "Mrs. America" dokuz bölümden oluşacak ve önümüzdeki yıl içerisinde izleyici karşısına çıkacak. Dizide, ünlü aktivist Phyllis Schlafly'e Cate Blanchett hayat verecek. Hikaye, feminizmin yükselişini ve ABD’deki eşit hak yasasının hazırlanışına giden süreci Schlafy’nin gözünden işliyor.

    Dizide Sarah Paulson'ı Phyllis’in en yakın arkadaşı Alice rolünde; Rose Byrne'ü hareketin ünlü lideri Steinem rolünde; James Marsden'i ise muhafazakar siyasetçi Phil Crane rolünde izleyeceğiz. 

    "Mrs. America", "Mad Men" ve "Halt and Catch Fire" gibi yapımlardan imzası bulunan Dahvi Waller tarafından ekrana taşınıyor. İlk iki bölümü, “Captain Marvel”ın senarist ve yönetmenleri Anna Boden ve Ryan Fleck yönetirken yürütücü yapımcı kadrosunda Stacey Sher, Coco Francini, Boden, Fleck, Blanchett ve Micah Schraft görev yapıyor.

    "Mrs. America" 2020 içerisinde FX ekranlarında prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top