Hesabım
    'The Simpsons' Bu Kez 'Game of Thrones' Sürprizini Tahmin Etti

    ‘The Simpsons’, 2 yıl önce yayınlanan bölümünde ‘Game of Thrones’un sürpriz gelişmesini tahmin etti

    Geleceği tahmin etme konusunda şaşırtıcı bir şöhrete sahip olan “The Simpsons”, bu kez de “Game of Thrones”da yaşanacakları öngördü. 

    “The Simpsons”ın 2017’de yayınlanan fantastik temalı “The Serfsons” bölümü ile HBO’nun hit dizisinin son bölümü arasındaki benzerlik şaşırttı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan keşif sayesinde, uzun soluklu animasyon dizinin, "Game of Thrones"un "The Bell" adlı bölümünde yaşananları öngördüğü ortaya çıktı. 

    İlgili "The Simpsons" bölümünde, Marge, Homer, Bart ve Lisa’yı dönem kostümlerinin içerisinde, bir kalenin duvarından, tarihi bir kasabayı izlerken görüyoruz. O esnada Bart, kadraja giren devasa ejderhayı işaret ediyor ve “bakın, ejderha köyümüzü yakıyor” diyor.

    “The Simpsons”ın geleceği öngördüğü anlar, Olimpik madalya tahmini ve 11 Eylül saldırıları da dahil, seçimlerden trajedilere uzanan geniş bir yelpazeye sahip.

    George R. R. Martin'in kaleme aldığı epik roman serisinden uyarlanan "Game of Thrones", 19 Mayıs'ta yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda edecek. Westeros evreninde geçen bir devam dizisinin hazırlıkları ise HBO bünyesinde devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top