Hesabım
    ‘Snowpiercer’ Prömiyeri 2020’ye Ertelendi; 2. Sezon Onayı Geldi

    ‘Snowpiercer’ın sorunlu dizi uyarlaması, önümüzdeki yıl içinde izleyici karşısına çıkacak

    TNT’nin aynı adlı filmden uyarladığı Snowpiercer 2. sezon onayını aldı. Dizinin ilk sezon prömiyeri ise bir kez daha ertelenerek 2020’ye atıldı. 

    Aynı adlı grafik romandan ve Bong Joon-ho’nun distopik filminden uyarlanan “Snowpiercer”, prodüksiyon sürecinde bir dizi sorun ve showrunner değişiklikleriyle boğuştu. Bundan üç yıl önce sipariş edilen dizinin önce 2018, sonrasında ise 2019 içerisinde izleyiciyle buluşması bekleniyordu.

    TNT’nin genel müdürü Brett Weitz dizinin çok yakın bir dönemde ekranlardaki yerini alacağını ve şimdiden 2. sezon onayını almış durumda olduğunu duyurdu ve ekledi: “Snowpiercer, girift hikaye anlatımı, etkileyici görselliği ve birinci sınıf oyunculuklarıyla kanalın drama tarafını güçlendirecek harika bir dizi. Bu dizinin uzun ömürlü olacağına ve seyircimizin böylesine sosyal, politik ve çevresel meseleleri ele alan fantastik bir dünya karşısında büyüleneceğine inanıyoruz.”

    “Snowpiercer”ın başlıca rollerinde Jennifer ConnellyDaveed DiggsMickey SumnerSusan ParkBenjamin HaighSasha FrolovaRowan Blanchard ve Katie McGuinness yer alıyor. Pilot bölümün yönetmen koltuğunda Scott Derrickson ve James Hawes ikilisi bulunurken filmin yönetmeni Bong Joon-ho yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top