Hesabım
    Nicolas Winding Refn, İddialı Dizisi “Too Old To Die Young”ı Anlattı

    Nicolas Winding Refn, Cannes'da prömiyer yapan son projesi “Too Old To Die Young” ile ilgili konuştu

    Nicolas Winding Refn, Amazon Stüdyoları tarafından ekrana taşınan dizisi Too Old To Die Young ile ilgili konuştu.

    Geçtiğimiz Cumartesi Cannes Film Festivali’nde düzenlenen basın konferansında konuşan Nicolas Winding Refn, yeni projesini şöyle tanımladı: “Bu bir film. 13 saatlik bir film. Televizyon işi değil. Televizyon daha ziyade reality şovlar ve yeni kanallar demektir. Streaming geleceğin ta kendisi.”

    Refn’in ilginç kararıyla, festival kapsamında dizinin 4. ve 5. bölüm prömiyeri yapıldı. Refn bu kararı, seyircinin dizinin kalbine ulaşabilmesi amacıyla verdiğini söyledi. Spoilerlardan korktuğu için mi bu yolu seçtiği sorulduğunda ise “Bu Mueller raporu değil” diye cevap verdi.

    Refn son olarak projeye, “The Neon Demon”dan sonra karar verdiğini açıkladı ve “Streaming ve geleneksel sinema gösterimi arasındaki fark, streaming’in bir günün 24 saati boyunca akan bir enerji gibi olması. Streaming bir olasılıklar okyanusu. Hiç kontrol edilmediğim bir şeyi yapabilecek olma fikri çok ilginç geldi. Param bitene kadar her gün işe gelebilecek ve çalışabilecektik. Daha sonra 10 ay boyunca çekim yaptık" dedi.

    Nicolas Winding Refn ve Ed Brubaker ikilisinin yarattığı "Too Old To Die Young"ın başlıca rollerini Miles TellerNell Tiger FreeJohn Hawkes ve Cristina Rodio paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top