Hesabım
    'Black Mirror'ın 5. Sezonundan 3 Farklı Fragman Geldi!

    'Black Mirror'ın Haziran'da geri dönmeye hazırlanan 5. sezonundan yepyeni fragmanlar yayınlandı

    Black Mirror'ın 5. sezonundan 3 yeni fragman yayınlandı. 

    Haziran'da geri dönmeye hazırlanan yeni sezon, 3 bölümden oluşuyor. Netflix, fragmanların yanı sıra bölümlere özel görselleri ve tanıtımları da görücüye çıkardı. 

    yeni sezonda karşımıza çıkacak yeni teknolojik felaketlere dair ipuçları içeriyor. Buna göre “Smithereens" adını taşıyan ilk bölüm, bir anda gündem yaratan ve hızlıca kontrolden çıkan bir taksi şoförünün başından geçenleri; ikinci bölüm “Rachel, Jack and Ashley, Too" hayranı olduğu pop yıldızıyla tanışan ve onun gerçek yüzünü keşfeden bir gencin hikayesini; üçüncü bölüm "Striking Vipers" ise yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve hayatlarını değiştirecek olaylar silsilesiyle karşılaşan iki arkadaşın öyküsünü takip edecek. 

    "Black Mirror" yeni sezonda da modern dünyadan kaynaklanan huzursuzluğu ekrana taşırken her bir bölümde farklı bir teknoloji paranoyasına odaklanacak.

    Charlie Brooker ve Annabel Jones'un ekrana taşıdığı 5. sezonda Anthony MackieMiley CyrusYahya Abdul-Mateen IITopher GraceDamson IdrisAndrew ScottNicole BehariePom KlementieffAngourie RiceMadison Davenport ve Ludi Lin gibi isimler rol alıyor.

    "Black Mirror"ın 5. sezonu, 5 Haziran’da Netflix'te gösterime giriyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top