Hesabım
    ‘Game of Thrones’un Senaristi ‘Lord of the Rings’e Transfer Oldu

    ‘Lord of the Rings’in iddialı dizi uyarlamasına ‘Game of Thrones’un senaristi Bryan Cogman da dahil oldu

    Game of Thrones’un senarist ve yürütücü yapımcılarından Bryan Cogman, “Lord of the Rings” uyarlamasının senarist kadrosuna dahil oldu. 

    Amazon, dev prodüksiyonlu “Lord of the Rings” uyarlaması için hazırlıklarını sürdürüyor. Mega stüdyo, iddialı diziye, geçtiğimiz günler final yapan “Game of Thrones”un senaristlerinden Bryan Cogman’ı transfer etti. Cogman dizide danışman sıfatıyla boy gösterecek ve senaristler John D. Payne ve Patrick McKay ile birlikte çalışacak.

    George R.R. Martin’in yarattığı Westeros evreninin her ayrıntısını ezbere bildiği söylenen Cogman, hit diziye showrunner’lar David Benioff ve D.B. Weiss’ın asistanı olarak başladı. Senaristin kaleme aldığı son bölüm ise final sezonunun 2. bölümü “A Knight of the Seven Kingdoms” oldu. Cogman ayrıca “Game of Thrones”un devam projelerinden birine imza atmış ancak proje, HBO’dan yeşil ışık alamamıştı.

    “Lord of the Rings” uyarlaması, J.R.R. Tolkien’in “The Fellowship of the Ring” romanından yola çıkarak yeni bir dünyanın kapılarını aralayacak. Dizinin prodüksiyonu Amazon Stüdyoları, Tolkien Estate and Trust, HarperCollins, New Line Cinema ve Warner Bros. Entertainment tarafından yürütülecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top