Hesabım
    Netflix'in 'Kent Masalları' Uyarlamasından Altyazılı Fragman!

    Armistead Maupin’in romanlarından uyarlanan 'Kent Masalları', yeni fragmanını görücüye çıkardı

    Netflix'in aynı adlı Armistead Maupin romanlarından uyarladığı Kent Masalları, yeni bir fragmanla izleyici karşısına çıktı.

    10 bölümden oluşan “Kent Masalları" (Tales of the City), ailesinden kopan, orta yaş krizindeki Mary Ann'in hikayesini işliyor. Yıllar sonra eve geri dönen Mary, bir yandan kızı ve eski kocasıyla olan ilişkisini onarmaya çalışırken diğer taraftan da 28 Barbary Lane sakinlerinin maceralarına ortak olur. Dokuz romandan oluşan seri daha önce 1993, 1998 ve 2001'de başrollerinde Laura Linney ve Olympia Dukakis’in yer aldığı mini diziler olarak izleyici karşısına çıkmıştı. İkili, yeni uyarlamanın da oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

    "Kent Masalları"nın senaryo ekibinin başında showrunner Lauren Morelli yer alıyor; oyuncu kadrosunda başlıca rolleri Laura LinneyEllen PageOlympia DukakisDaniela VegaJen RichardsPaul GrossMurray BartlettCharlie Barnett ve Barbara Garrick üstleniyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Armistead Maupin, Laura Linney, Morelli, Poul, Andrew Stearn, Liza Chasin, Tim Bevan ve Eric Fellner gibi isimler var.

    “Kent Masalları” 7 Haziran'da Netflix’te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top