Hesabım
    'Jessica Jones'un 3. Sezon Tarihi Belli Oldu

    Netflix'in sevilen süper kahraman dizisi 'Jessica Jones' 3. sezonuyla geri dönüyor

    Netflix'in popüler Marvel uyarlaması Jessica Jones 3. sezonuyla Haziran'da geri dönmeye hazırlanıyor. 

    Twitter'daki NX hesabından yapılan paylaşımda, Netflix'in Haziran'da hangi yapımların prömiyerine ev sahipliği yapacağı duyuruldu. Bu yapımlar arasında geçtiğimiz aylarda 3. sezonuyla ekrana veda edeceği açıklanan "Jessica Jones" da bulunuyor. 

    Melissa Rosenberg'in ekrana taşıdığı uyarlama dizi, New York'ta yaşayan dedektif Jessica Jones’un karanlık hayatını ve geçmişten gelen kabuslarla yüzleşmesini konu ediniyor. İkinci sezonda işkencecisini öldüren Jessica Jones’un süper güçleri tüm şehir tarafından keşfedilirken sorunlu dedektif, atıldığı yeni bir davada eski defterleri açmak zorunda kalmıştı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde prömiyer yapan dizinin ikinci sezonunun tamamı kadın yönetmenler tarafından yönetilmişti.

    Netflix'in son dönemde iptal ettiği Marvel dizileri arasında “Daredevil”, “Iron First” ve “Luke Cage” de var. “Luke Cage” ve “Iron Fist” geçtiğimiz Ekim'de; “Daredevil” ise Aralık'ta izleyiciye veda etmişti. "The Punisher"ın iptal haberi ise Jessica Jones'unkiyle birlikte duyurulmuştu.

    "Jessica Jones"un final sezonunda başlıca rolleri Krysten RitterRachael TaylorCarrie-Anne Moss, Eka DarvilleJanet McTeer ve J.R. Ramirez paylaşıyor. Final sezonu Haziran'da Netflix platformunda gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top