Hesabım
    'Stranger Things'in En Sürprizli ve Dokunaklı Sezonu Geliyor

    David Harbour’a göre ‘Stranger Things’in 3. sezonu beklenmedik sürprizlere ve dokunaklı anlara ev sahipliği yapacak

    Başrol oyuncularından David Harbour’a göre, Stranger Things’in 3. sezonunda büyük sürprizlerle karşılaşacağız.

    Dizide Jim Hopper karakterine hayat veren Harbour, geçtiğimiz günlerde MCM Comic-Con etkinliğinde konuştu. Dizide Eleven’ın manevi babası olarak izlediğimiz başarılı oyuncu, yeni sezonun baba-kız ilişkisiyle ilgili kayda değer gelişmelere ev sahipliği yapacağını söylerken sekizinci bölümde “beklenmedik” ve “dokunaklı” bir durumun yaşanacağını müjdeledi.

    Harbour, Eleven karakteriyle ilgili yorumlarına şöyle devam etti: “Eleven büyüyor ve bu Hopper’ı korkutan bir durum. Küçük kızının oğlanlarla takılması fikrinden hiç hoşlanmıyor. Bu yüzden sezon başında huzursuzluğunu görüyoruz. Kızı gençliğe adım atıyor ve kendini keşfetmeye başlıyor. Bu da Hopper için herhangi bir Demogorgon yaratığıyla uğraşmaktan çok daha zor.”

    Harbour yeni sezonla ilgili olaraksa “Bu sezonda çok fazla olayla karşılaşacaksınız ve finalde yaşanan şey bir hayli beklenmedik ve fazlasıyla dokunaklı olacak. Sanırım sekizinci bölüm, bugüne kadar çektiğimiz en dokunaklı bölüm olacak” yorumunu yaptı.

    Matt ve Ross Duffer kardeşlerin yarattığı dizinin başlıca rollerini Winona RyderFinn WolfhardNoah SchnappMillie Bobby BrownCara BuonoNatalia DyerJake BuseyJoe KeeryCharlie HeatonDacre MontgomeryCary Elwes ve Francesca Reale paylaşıyor.

    "Stranger Things"in 3. sezonu 4 Temmuz'da Netflix'te gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top