Hesabım
    'Jessica Jones'un Yeni Tanıtımında 3. Sezon Tarihi Var

    Marvel's Jessica Jones 3. ve son sezon bölümleriyle Netflix'e geri dönmeye hazırlanıyor

    Netflix'in sevilen Marvel uyarlamalarından Jessica Jones, 3. sezon bölümleriyle 14 Haziran'da geri dönüyor.

    Netflix'in prömiyer tarihi duyurusu için yayınlandığı tanıtımda, New York'un gözü kara dedektifi Jessica Jones'un çevresini saran yeni bir gizeme tanık oluyoruz. Marvel evreninin ünlü dedektifi, final sezonunda, şehri suçtan arındırmaya ve geçmişten gelen kabuslarıyla yüzleşmeye devam edecek. Jessica Jones, ikinci sezonda kendisine işkence eden figürü yok etmeyi başarmış ancak süper güçleri tüm şehir nezdinde ifşa olmuştu. Son sezon Jones'un, arkadaşı Trish ile olan ilişkisini onarmaya çalışırken son derece zeki bir psikopatla karşılaşmasını konu edinecek.

    "Jessica Jones", Marvel ve Netflix işbirliğinde ekrana taşınan beş diziden biri olarak izleyiciyle buluştu. Bu yapımlardan “Luke Cage” ve “Iron Fist” geçtiğimiz Ekim'de; “Daredevil” ise Aralık'ta izleyiciye veda etmişti. Son olaraksa "The Punisher" ve "Jessica Jones"un iptal haberi duyurulmuştu.

    Dizinin 13 bölümden oluşan final sezonunun oyuncu kadrosunda Krysten RitterRachael TaylorCarrie-Anne MossEka DarvilleJanet McTeer ve J.R. Ramirez gibi isimler boy gösteriyor.

    "Jessica Jones"un 3. sezonu 14 Haziran'da Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top