Hesabım
    Kit Harington’dan Hayranlarını Endişelendiren Haber

    Kit Harington ‘kişisel sorunları’ yüzünden tedaviye başladığını açıkladı

    Game of Thrones’un yıldız isimlerinden Kit Harington’ın özel hayatında sorunlar yaşadığı ve bu yüzden dizinin final yapmasıyla birlikte tedaviye başladığı açıklandı.

    Harington’ın menajeri tarafından Variety’e yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kit, ajandasındaki bu boşluğu, iyileşme merkezinde geçirmek ve bazı kişisel meselelerini çözmek için bir fırsat olarak kullanacak." Ünlü yıldızın bir süredir alkol ve stres tedavisi gördüğü haberi geçtiğimiz gün Page Six tarafından duyuruldu. İnternet sitesi, Harington’ın büyük finalden birkaç hafta önce Connecticut’taki lüks bir merkezde tedaviye başladığını yazdı.

    Harington’ın yaşadığı stres, geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Game of Thrones" belgeselinde izleyici karşısına çıkan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir videoda da görünmüştü. Senaryo okumaları esnasında çekilen videoda, Harington, kendi karakterinin Daenerys karakteriyle olan sahnesini okurken bir anda gözyaşlarına boğuluyordu.

    Ünlü oyuncu aynı zamanda Variety’e verdiği bir röportajda karakterinin kaderini öğrendiği an neler yaşadığını şöyle anlatmıştı: “Terapiye ve insanlarla konuşmaya başladığım bir dönemdi. Kendimi çok korunmasız hissediyordum, kimseyle konuşamıyordum."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top