Hesabım
    Arnold Schwarzenegger ‘Superhero Kindergarten’ın Kadrosunda!

    Stan Lee animasyonu ‘Superhero Kindergarten’ın kadrosuna Arnold Schwarzenegger eklendi

    Animasyon dizi “Stan Lee’s Superhero Kindergarten”ın seslendirme ve yapımcı kadrosuna, aksiyonun efsanevi yıldızı Arnold Schwarzenegger dahil oldu.

    Stan Lee’nin mirasını taşımak üzere yola çıkan dizi, dünyanın farklı yerlerinde yaşayan bir grup küçük çocuğun süper kahramana dönüşmesini işliyor. Aksiyon ve komedi türlerini bir araya getiren yapım, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Stan Lee’nin son projelerinden biri olarak kayda geçti.

    Dizi, Lee’nin yapım şirketi POW! Entertainment ile Genius Brands'in işbirliğinde ekrana taşınacak. Schwarzenegger’ın Oak Productions’ı da yapımda yer alacak şirketler arasında.

    Schwarzenegger dizide anakarakter Arnold Armstrong’a sesiyle hayat verecek. Bir kuyrukluyıldızın dünyayı teğet geçmesiyle birlikte gizemli bir toz kalıntısı yayılır. Sıradan bir spor eğitmeni olan Arnold Armstrong, bu olayın ardından birtakım süper güçlere kavuşur ve dünyanın en büyük koruyucularından biri olan Kaptan Courage’a dönüşür. Ancak en büyük düşmanıyla yaptığı savaşı ve dolayısıyla yeteneklerini kaybeden Kaptan Courage, yeni nesil süper kahramanları yetiştireceği gizli bir anaokulunda çalışmaya başlayacaktır.

    “Stan Lee’s Superhero Kindergarten”ın senaryosunu Fabian Nicieza kaleme alıyor. Dizinin prodüksiyon takvimi ve prömiyer tarihi henüz anons edilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top