Hesabım
    'Deadly Class' ve 'Happy!' Ekrana Veda Ediyor

    Syfy dizileri 'Deadly Class' ve 'Happy!' ekran yolculuğunun sonuna geldi

    Syfy “Deadly Class” ve “Happy!” dizilerini iptal ettiğini duyurdu.

    Rick Remender’ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan "Deadly Class", oyuncu kadrosunda Benedict WongBenjamin WadsworthLana CondorMaria Gabriela de FariaLuke TennieLiam James ve Michel Duval gibi isimleri buluşturuyor.

    Remender’ın ekrana taşıdığı dizi, 80’lerde geçen karanlık bir hikayeyi işliyor. Evsiz ve kimsesiz bir genç, yalnızca seçkin ailelerin çocuklarını kabul eden özel bir okula kayıt olur. Bu aileler aynı zamanda dünyanın en büyük suç çeteleridir. Talihsiz genç, ahlaki değerlerini de koruyarak bu düzende var olmaya çalışacaktır. Yapımcı şirket Sony Pictures Television, yalnızca bir sezon ekranda tutunabilen diziye yeni bir platform arıyor.

    İki sezon boyunca izleyiciyle buluşan “Happy!” ise Grant Morrison ve Darick Robertson’ın aynı adlı grafik romanından uyarlandı. Eski polis yeni tetikçi Nick Sax'ın, hayali bir tek boynuzlu atla kurduğu ilişkiyi konu edinen dizi, başrollerinde Christopher Meloni ve Patton Oswalt'a yer verdi. Dizinin oyuncu kadrosunda Sax ve Oswalt’ın yanı sıra Patrick FischlerRitchie CosterLili MirojnickMedina Senghore, Christopher Fitzgerald ve Bryce Lorenzo gibi isimler boy gösterdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top