Hesabım
    Carla Gugino ‘Tepedeki Ev’in 2. Sezonunda Geri Dönebilir

    ‘Tepedeki Ev’in merakla beklenen 2. sezonunda Carla Gugino’yu tekrar görebiliriz

    Netflix’in son dönemde imza attığı en popüler yapımlardan biri olan Tepedeki Ev (The Haunting of Hill House) 2. sezonunda sürpriz bir gelişmeye ev sahipliği yapabilir. Geçtiğimiz sezon başrolde izlediğimiz Carla Gugino yeni sezonda kadroya geri dönebileceğinin sinyallerini verdi.

    Carla Gugino son röportajında “The Haunting of Bly Manor” adını taşıyan ikinci sezonla ilgili şunları söyledi: “Şu noktada kesin bir şey söyleyemiyorum ancak şunu belirtebilirim ki Mike ve ben birlikte çalışmayı gerçekten çok seviyoruz ve bunu yeniden yapma fırsatımız olduğu an yapacağız. Bu konuyu ilgili çok fazla konuşuyoruz ve sadece takvimlerimiz uyuyor mu diye bakmamız gerekecek. Söyleyebileceğim tek şey ikinci sezon ve Mike’ın neler yapabileceğini göreceğim için çok heyecanlıyım.”

    “The Haunting of Bly Manor” ilk sezondakinden farklı bir hikayenin ve bambaşka karakterlerin peşine düşecek. Mike Flanagan’ın imzasını taşıyan dizi Henry James’in “The Turn of the Screw”undan uyarlanırken oyuncu kadrosunda kimlerin boy göstereceği henüz açıklanmadı.

    “The Haunting of Bly Manor” 2020 içerisinde Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top