Hesabım
    Jessica Alba'lı "L.A.’s Finest" 2. Sezon Onayını Aldı

    Başrollerde Gabrielle Union ve Jessica Alba'yı buluşturan "L.A.’s Finest" bir sezon daha ekranlarda olacak

    Gabrielle Union ve Jessica Alba’nın başrolleri paylaştığı “L.A.’s Finest” 2. sezon onayını almayı başardı.

    “Bad Boys”un devam dizisi olarak ekrana taşınan “L.A.’s Finest” Spectrum Originals imzasıyla, kanalın dijital platformunda ekrana taşınıyor. Polisiye türündeki yapım, “Bad Boys II” filminde karşılaştığımız Syd Burnett karakterinin hikayesini takip ediyor. Karmaşık ve sorunlu bir geçmişi ardında bırakan polis dedektifi Syd, yeni bir hayata ve kariyere adım atmak için Los Angeles’a taşınır. Syd ve sıradışı partneri, şehrin azılı suçlularına karşı aksiyon dolu maceralara atılırlar.

    “L.A.’s Finest”ın showrunner koltuğunda Brandon Margolis ve Brandon Sonnier ikilisi görev yaparken başlıca rollerde Ernie HudsonZack GilfordDuane Martin ve Ryan McPartlin gibi isimler yer alıyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Pam Veasey, Gabrielle Union, Jessica Alba, Brandon Margolis, Brandon Sonnier, Doug Belgrad, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Jeff Gaspin ve Jeff Morrone var.

    Dizinin ilk sezonu 13 bölüm halinde izleyici karşısına çıktı. Eleştirmenlerden geçer not alan dizi, geçtiğimiz günlerde sette yaşanan bir kazanın duyulmasıyla da gündem yaratmıştı.

    “L.A.’s Finest”ın 2. sezon prömiyer tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top