Hesabım
    Game of Thrones: Lena Headey, Cersei'nin Ölüm Şeklini Beğenmedi

    Lena Headey, ‘Game of Thrones’un final tartışmalarına yeni bir boyut kattı

    "Game of Thrones"un final sezonunun yankıları devam ederken bu kez dizinin başrol oyuncularından Lena Headey'den yeni bir yorum geldi. Headey verdiği son röportajda karakteri Cersei'ye yazılan 'son'dan tatmin olmadığını dile getirdi.

    "Game of Thrones"un olaylı final sezonunda en çok tartışılan gelişmelerden biri Kraliçe Cersei'nin ölüm şekli olmuştu. Cersei ve Jamie'nin son sezona dek son derece çetrefilli zorlukları atlatıp nihayetinde çöken bir tavanın altında birlikte can vermeleri birçok fan tarafından hayalkırıklığı olarak nitelendirilmişti. Görünen o ki karaktere hayat veren Headey de benzer düşünceleri paylaşıyor.

    The Guardian'a konuşan Headey dizinin finaline dair yorumlarını şöyle aktarmış: "Bir izleyici olarak ben de bu diziye bir yatırım yaptım; benim de favori karakterlerim vardı. Ve birkaç küçük şikayetim de var. Ancak henüz David [Benioff] ve Dan [Weiss]'e bu konuyla ilgili açılmış değilim." Başarılı aktris böyle bir durumda showrunner'lara ne söyleyeceği sorulunca şu yanıtı vermiş: "Daha iyi bir ölüm şekli istediğimi söyleyeceğim. Kaçınılmaz olarak kendi ölümünüzü hayal ediyorsunuz. Bu dizide herhangi bir şekilde ölmeniz mümkün çünkü. Bu yüzden biraz hayalkırıklığına uğramış durumdayım."

    HBO'da yayınlanan "Game of Thrones" geçtiğimiz ay ekranlara veda etti. Dizinin final sezonunda başlıca rolleri Peter DinklageEmilia ClarkeKit HaringtonSophie TurnerMaisie Williams ve Nikolaj Coster-Waldau paylaştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top