Hesabım
    Netflix Dizisi 'Chambers' Ekrana Veda Ediyor

    Netflix'in ekrana taşıdığı 'Chambers' ilk sezonun ardından iptal edildi

    Netflix imzalı gerilim dizisi “Chambers” ilk sezonunun ardından ekrana veda ediyor.

    Başrollerde Uma Thurman, Tony Goldwyn ve Sivan Alyra Rose’u buluşturan “Chambers”, kalp nakli yapılan bir genç kızın başından geçen sıradışı olayları takip ediyor. Genç Sasha organ nakli ameliyatından sonra birtakım gizemli durumlarla yüzleşmeye başlar. Sasha kendisine neler olduğunu anlamaya çalışırken donörünün gerçek ölüm nedenini öğrenir ve tüyler ürpertici bir kabusa sürüklenir.

    "Chambers"ın oyuncu kadrosunda Lilliya ReidKyanna SimoneLilli KaySarah Mezzanotte ve Griffin Powell-Arcand gibi isimler de boy gösterdi.

    Netflix dizinin iptal haberini şu açıklamayla duyurdu: "‘Chambers’ ikinci sezonuyla geri dönmeyecek. Dizinin yaratıcısı ve showrunner’ı Leah Rachel ve yürütücü yapımcılara bu hikayeyi bize getirdikleri için minnettarız. Uma Thurman, Tony Goldwyn ve genç yetenek Sivan Alyra Rose olmak üzere tüm ekibe ve oyuncu kadrosuna da teşekkür ediyoruz.”

    Leah Rachel’ın yarattığı ‘Chambers’ın yürütücü yapımcı kadrosunda Alfonso Gomez-Rejon, Winnie Kemp, Wolfgang Hammer, Jennifer Yale ve Stephen Gaghan görev yaptı. Dizi ilk sezon prömiyerini 26 Nisan'da Netflix platformunda gerçekleştirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top